Μωσαϊκό με espresso, από το caffevolcano.com!







Υλικά
Πτι – μπερ 1 1/2 πακέτο κομμένα καρέ
Κακάο 100 γρ
Άχνη ζάχαρη 200 γρ
Αυγά 3 τεμ
Βούτυρο 250 γρ
3 δόσεις espresso από την αγαπημένη σας ποικιλία Caffè Volcano
Λαδόκολλα για το τύλιγμα ή μεμβράνη
Οδηγίες
Κόβουμε τα μπισκότα μας σε καρέ, τα ραντίζουμε με 2 δόσεις εσπρέσο και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, μόλις λιώσει προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά να λιώσει.
Προσθέτουμε το κακάο και μια δόση εσπρέσο, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από την φωτιά.Προσθέτουμε τα αυγά και με γρήγορες κινήσεις ανακατεύουμε (για να μην ψηθεί το αυγό).
Βάζουμε μέσα στο μείγμα τα μπισκότα ανακατεύοντας ώστε να υγρανθούν όλα τα μπισκότα με το μείγμα μας.
Αδειάζουμε το μείγμα στην λαδόκολλα και του δίνουμε το σχήμα πυραμίδας.
Το τυλίγουμε και το αφήνουμε για 30 λεπτά να δέσει κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Brownies με καφέ, από τον Γιώργο Τσούλη!
Σοκολατένιος κορμός, Μωσαϊκό, από την Νανά Σαββατιανού και το cookeatup.com!
Σαλάμι γλυκό με φυστίκια Αιγίνης και σοκολάτα, από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!
Κορμός σοκολάτας με καραμέλα & φιστικοβούτυρο (Μωσαϊκό), από την Μαριλού Παντάκη και το madameginger...
Κέικ με καφέ και σοκολάτα, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Μωσαϊκό με σοκολάτα υγείας αμυγδάλου ΙΟΝ 72% κακάο, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση