Μωσαϊκό με espresso, από το caffevolcano.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

  • Πτι – μπερ 1 1/2 πακέτο κομμένα καρέ

  • Κακάο 100 γρ

  • Άχνη ζάχαρη 200 γρ

  • Αυγά 3 τεμ

  • Βούτυρο 250 γρ

  • 3 δόσεις espresso από την αγαπημένη σας ποικιλία Caffè Volcano

  • Λαδόκολλα για το τύλιγμα ή μεμβράνη


Οδηγίες

Κόβουμε τα μπισκότα μας σε καρέ, τα ραντίζουμε με 2 δόσεις εσπρέσο και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, μόλις λιώσει προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά να λιώσει.

Προσθέτουμε το κακάο και μια δόση εσπρέσο, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από την φωτιά.Προσθέτουμε τα αυγά και με γρήγορες κινήσεις ανακατεύουμε (για να μην ψηθεί το αυγό).

Βάζουμε μέσα στο μείγμα τα μπισκότα ανακατεύοντας ώστε να υγρανθούν όλα τα μπισκότα με το μείγμα μας.

Αδειάζουμε το μείγμα στην λαδόκολλα και του δίνουμε το σχήμα πυραμίδας.

Το τυλίγουμε και το αφήνουμε για 30 λεπτά να δέσει κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

 

 

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *