Χριστουγεννιάτικο δεντράκι με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Για το χριστουγεννιάτικο δεντράκι με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας θα χρειαστούμε:

  1. ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας
  2. Αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας

 

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery …

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Περισσότερα για τον σεφ…

https://tinyurl.com/y76h8m4o
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *