Οδηγίες
- Σε ένα σκεύος βάζουμε το μισό αλεύρι, την μαγιά, την ζάχαρη και το χλιαρό γάλα και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι, τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Βάζουμε το λιωμένο βούτυρο, λίγο αλεύρι, αλάτι και δουλεύουμε.
- Ενσωματώνουμε λίγο λίγο το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
- Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 45 λεπτά να ξεκουραστεί.
- Αναμειγνύουμε την καστανή ζάχαρη με την κανέλα.
- Όταν η ζύμη είναι έτοιμη την ανοίγουμε σε ένα μεγάλο ορθογώνιο φύλλο.
- Πασπαλίζουμε την ζάχαρη και τυλίγουμε σε ρολό.
- Το κόβουμε σε 16 ρολάκια και τα πατάμε σε σχήμα σταυρού.
- Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί στο σχήμα που σας δείχνουμε.
- Αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Αφήστε μια απάντηση