Γλυκό Πάσχα, από τον Στέλιο Παρλιάρο!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Το γλυκό Πάσχα είναι ένα παραδοσιακό έδεσμα από τη Ρωσία που αξίζει να δοκιμάσετε!

ΥΛΙΚΑ

• 600 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα
• 60 γρ. βούτυρο Lurpak
• 70 γρ Arla κρέμα γάλακτος πλήρης
• 70 γρ. ζάχαρη άχνη
• 120 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα και τριμμένα
• 400 γρ. ποικιλία από γλυκά του κουταλιού, στραγγισμένα και σκουπισμένα
• 50 γρ. βότκα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε σε μίξερ το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη και το βούτυρο ελαφρώς λιωμένο. Όταν αποκτήσουμε μια λεία κρέμα, ρίχνουμε το αμύγδαλο και τα γλυκά του κουταλιού ψιλοκομμένα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και στο τέλος ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και τη βότκα. Σε μια βαθιά φόρμα τοποθετούμε ένα τουλουπάνι μεγαλύτερο από τη φόρμα, βάζουμε μέσα το μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες τουλάχιστον. Ξεφορμάρουμε και αφαιρούμε το τουλουπάνι. Διατηρούμε στο ψυγείο.

 

https://www.steliosparliaros.gr/suntages/giortina/pasxalina/gluko-pasxa/

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *