Cupcakes σοκολάτας με πασχαλινά σοκολατένια αυγά, από την Nestle και τις glikessintages.gr!
30 Λεπτά
0 Λεπτά
Για 18 άτομα
Υλικά:
Για τα cupcakes:
· 200γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT Γάλακτος ψιλοκομμένη
· 200γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
· 200γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
· 3 αυγά
· 180γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
· ¼ της κούπας κακάο
· 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
· ½ κ.γ. σόδα
· ½ κούπα ξυνόγαλο
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
· μικρά σοκολατένια αυγά για διακόσμηση
Για το frosting:
· 750γρ. τυρί κρέμα
· 200γρ. βούτυρο
· 3 κ.σ. μέλι
· 300γρ. άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς & ετοιμάστε 20 χαρτάκια για muffin.
- Λιώστε τη μισή κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την άλλη μισή ψιλοκόψτε τη και αφήστε τη στην άκρη .
- Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
- Προσθέστε ένα-ένα τα αυγά και τη λιωμένη κουβερτούρα. Τέλος, προσθέστε το ξυνόγαλο και ανακατέψτε.
- Περάστε όλα τα στερεά υλικά από σίτα σε ένα μπολ και προσθέστε μέσα τη ψιλοκομμένη κουβερτούρα και ανακατέψτε.
- Κλείστε το μίξερ, αφαιρέστε τον κάδο και με μια σπάτουλα ανακατέψτε το μίγμα με το αλεύρι και τη ψιλοκομμένη κουβερτούρα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Βάλτε με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής το μίγμα στις θήκες και ψήστε για 20 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν.
- Για το frosting: • Χτυπήστε το τυρί κρέμα μαζί με το βούτυρο και την άχνη στον κάδο του μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν και στο τέλος προσθέστε και το μέλι. • Βάλτε το frosting μέσα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής , διακοσμήστε τα cupcakes και στην κορυφή του καθενός βάλτε και από 1-2 σοκολατένια αυγά.
https://www.glikessintages.gr/syntagi/cupcakes-sokolatas-me-pasxalina-sokolatenia-avga
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Πώς να φτιάξετε τσουρέκι πλεξούδα ή ψωμί της Λαμπρής με 6 κορδόνια ζύμης. " από το "Cookbox" !
Πασχαλινά λυχναράκια από το " SIdagi.gr " !
"Κυριακή του Πάσχα – Η παράδοση θέλει γαλόπιτα (γαλατόπιτα)", από το icookgreek.com!
Λυχναρόταρτα Πασχαλινή από την Ντίνα Νικολάου !
Πασχαλινό αυγό με κουβερτούρα ΙΟΝ με 72% κακάο, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Γλυκό Πάσχα, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Αφήστε μια απάντηση