- Διαλύουμε την ζάχαρη στο λάδι.
- Προσθέτουμε την μπύρα και ανακατεύουμε.
- Αρωματίζουμε με τις βανίλιες και το ξύσμα από το λεμόνι.
- Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το μπέικιν και δουλεύουμε.
- Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει μαλακή ζύμη.
- Την χωρίζουμε σε 22 μέρη και με τα χέρια μας τα ανοίγουμε.
- Στο κέντρο τοποθετούμε μαρμελάδα της επιλογής μας και κλείνουμε καλά.
- Εμείς βάλαμε μαρμελάδα φράουλα που είναι ιδανική για ψήσημο.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Όταν κρυώσουν τα βουτάμε στην άχνη ζάχαρη και σερβίρουμε.
Νηστίσιμα μεθυσμένα χωρίς μίξερ, χωρίς πλάστη(VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!







Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κρέμα σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, γάλα και αυγά, από το icookgreek.com!
Χαλβάς με ινδοκάρυδο νηστίσιμος, από το sintayes.gr!
Μηλοπιτάκια νηστίσιμα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Νηστίσιμο Ζελέ σοκολάτα -καρύδα με κόκκινα φρούτα από τον Δημήτρη Χρονόπουλο και το olivemagazine.gr...
Choco-tahini spread, από την Λίτσα Ζαρίφη και το dairyfree!
Νηστίσιμο γλυκό ψυγείου (Εκμέκ με τον δικό μας τρόπο) VIDEO, από το Redmoon και το foodaholics.gr!
Αφήστε μια απάντηση