- Διαλύουμε την ζάχαρη στο λάδι.
- Προσθέτουμε την μπύρα και ανακατεύουμε.
- Αρωματίζουμε με τις βανίλιες και το ξύσμα από το λεμόνι.
- Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το μπέικιν και δουλεύουμε.
- Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει μαλακή ζύμη.
- Την χωρίζουμε σε 22 μέρη και με τα χέρια μας τα ανοίγουμε.
- Στο κέντρο τοποθετούμε μαρμελάδα της επιλογής μας και κλείνουμε καλά.
- Εμείς βάλαμε μαρμελάδα φράουλα που είναι ιδανική για ψήσημο.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Όταν κρυώσουν τα βουτάμε στην άχνη ζάχαρη και σερβίρουμε.
Νηστίσιμα μεθυσμένα χωρίς μίξερ, χωρίς πλάστη(VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμος Κορμός σοκολάτας με χαλβά, φουντούκια και σταφίδες, από την Ιωάννα Σταμούλου και το Olive...
Σπιτικά ζελεδάκια, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Σάμαλι νηστίσιμο από την μοναδική Ιωάννα Σταμούλου και το "Sweetly" !
Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό) ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΣ και ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ (VIDEO), από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη και το Past...
Νηστίσιμο ρυζόγαλο, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Πανεύκολο, υγιεινό νηστίσιμο σουφλέ σοκολάτας, από την αγαπημένη Μαριφάνη Ξανθάκη!
Αφήστε μια απάντηση