1. Διαλύουμε την ζάχαρη στο λάδι.
  2. Προσθέτουμε την μπύρα και ανακατεύουμε.
  3. Αρωματίζουμε με τις βανίλιες και το ξύσμα από το λεμόνι.
  4. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το μπέικιν και δουλεύουμε.
  5. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει μαλακή ζύμη.
  6. Την χωρίζουμε σε 22 μέρη και με τα χέρια μας τα ανοίγουμε.
  7. Στο κέντρο τοποθετούμε μαρμελάδα της επιλογής μας και κλείνουμε καλά.
  8. Εμείς βάλαμε μαρμελάδα φράουλα που είναι ιδανική για ψήσημο.
  9. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να πάρουν χρώμα.
  10. Όταν κρυώσουν τα βουτάμε στην άχνη ζάχαρη και σερβίρουμε.