Νηστίσιμο Brownie, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Συστατικά
  • 375 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 400 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 100 γρ. κακάο ION
  • 300 ml νερό
  • 50 ml κονιάκ
  • 100 γρ. ταχίνι
  • 200 ml σπορέλαιο
  • 1 κ.γ baking powder

Δείτε το Video : https://youtu.be/Y07H5zmjYLQ

 

Μέθοδος
  1. Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε ελαφρώς το νερό και αμέσως μετά το αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Έπειτα, προσθέτουμε μέσα την ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να λιώσει.
  3. Αμέσως μετά, προσθέτουμε το κακάο, το κονιάκ, το ταχίνι και το σπορέλαιο, συνεχίζοντας το ανακάτεμα, μέχρι να γίνουν ένα μείγμα και
    τελευταία προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένας ομοιογενής χυλός.
  4. Στη συνέχεια, αδειάζουμε το μείγμα μας σε ταψάκι 20×25 εκατοστών, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε
    προθερμασμένο φούρνο, στη μεσαία σχάρα, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 20 -25 λεπτά.
  5. Τέλος, σερβίρουμε, αφού πρώτα κρυώσει.

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

https://ionsweets.gr/recipe-items/nistisimo-brownie/

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *