Οδηγίες
- Δουλεύουμε τη ζάχαρη με το λάδι να ασπρίσουν.
- Προσθέτουμε το φυτικό γάλα (εμείς βάλαμε ρυζιού), την χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
- Αρωματίζουμε με τις βανίλιες και το ξύσμα.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε να γίνουν χυλός.
- Ενσωματώνουμε την τρούφα σοκολάτας.
- Τον απλώνουμε σε βουτυρωμένο (με μαργαρίνη ή λάδι) και αλεύρωμένο ταψί 34 εκατοστών (foodaholics.shop).
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
- Όταν κρυώσει απλώνουμε νηστίσιμη πραλίνα φουντουκιού ή νηστίσιμη buono (foodaholics.shop) και σερβίρουμε.
Αφήστε μια απάντηση