Οδηγίες

  1. Δουλεύουμε τη ζάχαρη με το λάδι να ασπρίσουν.
  2. Προσθέτουμε το φυτικό γάλα (εμείς βάλαμε ρυζιού), την χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
  3. Αρωματίζουμε με τις βανίλιες και το ξύσμα.
  4. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε να γίνουν χυλός.
  5. Ενσωματώνουμε την τρούφα σοκολάτας.
  6. Τον απλώνουμε σε βουτυρωμένο (με μαργαρίνη ή λάδι) και αλεύρωμένο ταψί 34 εκατοστών (foodaholics.shop).
  7. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
  8. Όταν κρυώσει απλώνουμε νηστίσιμη πραλίνα φουντουκιού ή νηστίσιμη buono (foodaholics.shop) και σερβίρουμε.