Νηστίσιμο ρυζόγαλο, από την Κωνσταντίνα και το Konstantina’s kitchen!
Αρωματικό και πολύ νόστιμο!
Δείτε τη συνταγή εδώ:
Υλικά:
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
– 1 λίτρο γάλα αμυγδάλου (ρόφημα χωρίς ζάχαρη)
(το γάλα αμυγδάλου χωρίς γλουτένη δεν είναι κατάλληλο για τη συνταγή)
– 130γρ. ζάχαρη
– 100γρ. ρύζι γλασέ
– 70γρ. κορν φλάουρ
– 1 αστεροειδή γλυκάνισο
– 3-4 γαρύφαλα
Δείτε το video: https://www.youtube.com/watch?v=xAvq3a3JdPg
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ρυζόγαλο Με Σοκολάτα, από την Ελένη Ψιχούλη και το pirouni.gr!
Ρυζόγαλο της Αργυρώς μας, από το argiro.gr!
Ρυζόγαλο, από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodstates.gr!
Ρυζόγαλο με σιρόπι καραμέλας, από τον Ηλία Μαμαλάκη και το olivemagazine.gr!
Ρυζόγαλο με βρώμη, από τον Πέτρο Μαούνατζη!
Ρυζόγαλο με στέβια και γεύση μόκα, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Αφήστε μια απάντηση