Απίθανο ρυζόγαλο, από τον Δημήτρη Μακρινιώτη!







Λατρεύω το ρυζόγαλο και ειδικά αυτό που είναι το πιο γρήγορο που έχετε κάνει ποτέ!!!
Εσείς κανέλα βάζετε???
Υλικά
500 ml φρέσκο γάλα
80 γρ. ζάχαρη
30 γρ. κορν φλαουρ
100 γρ. Ben’s Original ρύζι
Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε σε μεσαία φωτιά για 10 λεπτά.
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι σε μεσαία φωτιά βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι το μιγμα μας να παρει βραση .
Μόλις περάσει ο χρόνος βρασμού του ρυζιού το σουρώνουμε και το αδειάζουμε στο κατσαρολάκι με το γάλα και ανακατεύουμε για μια τελευταία φορά. Κατεβάζουμε από την φωτιά και μοιράζουμε σε πιατάκια. Γαρνίρουμε με κανέλα
Υ.Γ
Το καλύτερο από όλα είναι πως έχω συνεισφέρει σε ένα καλό σκοπό! Για τους επόμενους 2 μήνες, το Ben’s Original θα δωρίσει μέρος των εσόδων του σε υποτροφίες για σπουδές μαγειρικής σε 10 νέους που στηρίζει η Ένωση Μαζί για το Παιδί. Μια κίνηση που σημαίνει πολλά, που αποδεικνύει ότι όλοι αξίζουν να έχουν μια θέση στο τραπέζι.












Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ρυζόγαλο δίχρωμο με 2 σοκολάτες από την Ντίνα Νικολάου !
Κρέμα από νιφάδες βρώμης με σταφίδες και ξηρούς καρπούς, από το icookgreek.com!
Ρυζόγαλο καραμελωμένο στο φούρνο με δαμάσκηνα, από την Ντίνα Νικολάου!
Γλυκό ψυγείου με ρυζόγαλο από την Georgia και τις "Μαγειρικές Διαδρομές" !
Ρυζόγαλο με La Mia Stevia, από το lamiastevia.gr!
Κρέμα ζαχαροπλαστικής με σοκολάτα, από το icookgreek.com!
Αφήστε μια απάντηση