Σοκολατένιος vegan κορμός με κάστανα χωρίς ζάχαρη, από την Αγγελική Σπανού και το olivemagazine.gr!







Μερίδες: 6
Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Χρόνος μαγειρέματος: 5′
Έτοιμο σε: 15′
Χρόνος αναμονής: 2 ώρες
Υλικά
- 350γρ. κάστανα βρασμένα
- 8 χουρμάδες ψιλοκομμένοι
- 200γρ. κουβερτούρα 65% κακάο
- 130γρ. λάδι καρύδας
- 2 κουτ. σούπας αμυγδαλοβούτυρο
- 2 κουτ. σούπας χαρουπόμελο
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων
- 1 χούφτα αμύγδαλα ή φουντούκια ή 1 κ.σούπας μπράντι (προαιρετικά)
Διαδικασία
Σε μπεν μαρί λιώνετε την σοκολάτα με το χαρουπόμελο.
Σε βαθύ μπολ αναμιγνύετε τα κάστανα σπασμένα σε κομμάτια, και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτετε την σοκολάτα και ανακατεύετε καλά.
Αδειάζετε το μίγμα σε αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί και σχηματίζετε τον κορμό κλείνοντας τις δύο άκρες πάνω από τον κορμό σφίγγοντας ελαφρά.
Αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει.
https://www.olivemagazine.gr/recipe/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-vegan-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF/











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Γλυκό μωσαϊκό ή σαλάμι με ξηρούς καρπούς και cranberries, από την Μπέττυ μας και το "Taste of life b...
Κορμός " tutti frutti " της "L" , από την Ελευθερία Μπουτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Νηστίσιμες κρέπες με σοκολάτα (vegan), από την Μαριφάνη Ξανθάκη και τις λιχουδιές την Μαριφάνης!
Εύκολο μπισκοτένιο Swiss Roll χωρίς ψήσιμο (Video), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoo...
Αρμενοβίλ, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Κορμός σοκολάτας με Πασχαλινά κουλουράκια από το Sidagi.gr!
Αφήστε μια απάντηση