Σε μια κατσαρόλα βάζεις 500 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια, 410 γρ. Nutella και 150 γρ. βούτυρο, να ζεσταθούν όλα μαζί σε χαμηλή θερμοκρασία. Αν θέλεις, σ’ αυτό το σημείο προσθέτεις 2-3 κουταλιές κονιάκ ή κάποιο λικέρ και 1 κούπα ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς. Βουτυρώνεις ελαφρά ένα τετράγωνο σκεύος, στρώνεις λαδόκολλα να κολλήσει καλά και στα τοιχώματα κι αδειάζεις μέσα το μείγμα. Μπορείς να διακοσμήσεις με ζαχαρωτά, ξηρούς καρπούς ή λευκή κουβερτούρα για να δημιουργήσεις “νερά” στην επιφάνεια με ένα ξυλάκι. 

Βάζεις στο ψυγείο για 2-3 ώρες – όχι πολύ περισσότερο γιατί δε θα μπορείς να τα κόψεις. Ξεφορμάρεις και κόβεις σε μικρά ή λίγο μεγαλύτερα κυβάκια. Αν θέλεις τα καλύπτεις με κακάο.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Τώρα βάλε μια σοκολατένια μπουκίτσα στο στόμα σου κι άφησε τη να λιώνει αργά…