“Πώς να «σώσετε» το κέικ που παραψήθηκε”, από το icookgreek.com!
Αν το κέικ σας ψήθηκε πολύ και ξεράθηκε, υπάρχει τρόπος να μην το σερβίρετε εντελώς στεγνό.
Τρυπήστε το γύρω γύρω με ένα ξύλινο καλαμάκι (ή μία βελόνα πλεξίματος εφόσον υπάρχει) και περιχύστε το με φρέσκο χυμό φρούτου, κάποιο μπράντι ή με ένα ελαφρύ σιρόπι, που θα φτιάξετε αναμειγνύοντας σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά 200 ml χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού και 80 γρ. ζάχαρη.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Γιατί δε φούσκωσε το κέικ;", από τo icookgreek.com!
"Τι πρέπει να έχει ένας φοιτητής στην κουζίνα του για να μην πεινάσει ποτέ;", από το madameginger.co...
"Τι πρέπει να προσέξω όταν βάζω στην κατάψυξη ένα μαγειρεμένο φαγητό;", από την Αργυρώ μας!
Μπολ πάγου, από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις Γλυκές Αλχημείες!
"Ημερομηνία ανάλωσης: Ξέρετε τι σημαίνει;", από το olivemagazine.gr!
Όλα τα μυστικά για σπιτικό παγωτό με ή χωρίς παγωτομηχανή, από την Αργυρώ μας και το argiro.gr!
Αφήστε μια απάντηση