“Πώς να «σώσετε» το κέικ που παραψήθηκε”, από το icookgreek.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αν το κέικ σας ψήθηκε πολύ και ξεράθηκε, υπάρχει τρόπος να μην το σερβίρετε εντελώς στεγνό.

Τρυπήστε το γύρω γύρω με ένα ξύλινο καλαμάκι (ή μία βελόνα πλεξίματος εφόσον υπάρχει) και περιχύστε το με φρέσκο χυμό φρούτου, κάποιο μπράντι ή με ένα ελαφρύ σιρόπι, που θα φτιάξετε αναμειγνύοντας σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά 200 ml χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού και 80 γρ. ζάχαρη.

Πώς να «σώσετε» το κέικ που παραψήθηκε

 

https://tinyurl.com/yyunbu23


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *