“Πώς να «σώσετε» το κέικ που παραψήθηκε”, από το icookgreek.com!







Αν το κέικ σας ψήθηκε πολύ και ξεράθηκε, υπάρχει τρόπος να μην το σερβίρετε εντελώς στεγνό.
Τρυπήστε το γύρω γύρω με ένα ξύλινο καλαμάκι (ή μία βελόνα πλεξίματος εφόσον υπάρχει) και περιχύστε το με φρέσκο χυμό φρούτου, κάποιο μπράντι ή με ένα ελαφρύ σιρόπι, που θα φτιάξετε αναμειγνύοντας σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά 200 ml χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού και 80 γρ. ζάχαρη.






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Τι πρέπει να προσέξω όταν βάζω στην κατάψυξη ένα μαγειρεμένο φαγητό;", από την Αργυρώ μας!
"Πώς θα διαλέξετε το καλύτερο καρπούζι", από το argiro.gr!
Ο απαραίτητος οδηγός μετατροπής υλικών και δοσομετρητής, από την Αργυρώ μας!
Ρόδι της καλοτυχίας, της υγείας και της γεύσης, από το icookgreek.com!
Πως καταψύχουμε τα τρόφιμα; How to freeze foods properly!, by Akis and akispetretzikis.com!
"Τι πρέπει να έχει ένας φοιτητής στην κουζίνα του για να μην πεινάσει ποτέ;", από το madameginger.co...
Αφήστε μια απάντηση