“Πώς να «σώσετε» το κέικ που παραψήθηκε”, από το icookgreek.com!







Αν το κέικ σας ψήθηκε πολύ και ξεράθηκε, υπάρχει τρόπος να μην το σερβίρετε εντελώς στεγνό.
Τρυπήστε το γύρω γύρω με ένα ξύλινο καλαμάκι (ή μία βελόνα πλεξίματος εφόσον υπάρχει) και περιχύστε το με φρέσκο χυμό φρούτου, κάποιο μπράντι ή με ένα ελαφρύ σιρόπι, που θα φτιάξετε αναμειγνύοντας σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά 200 ml χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού και 80 γρ. ζάχαρη.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Εύκολος τρόπος για να καθαρίσεις τα κάστανα (ολόκληρα και μισά), από τον Ευτύχη Μπλέτσα!
Πώς θα γλυκάνεις τον καφέ σου χωρίς ζάχαρη και γλυκαντικά, από το argiro.gr team!
Δέκα συμβουλές για τέλειο σπιτικό παγωτό, από το icookgreek.com!
"Αλισίβα ή σταχτόνερο: Τι είναι, πώς φτιάχνεται, με τι αντικαθίσταται", από το icookgreek.com!
"Απαλά μαλλιά με…κακάο", από το neadiatrofis.gr!
"Αν αγοράσατε άνοστο καρπούζι...", συμβουλές και tips από το Icookgreek.com!
Αφήστε μια απάντηση