- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180° C.
- Ανακατέψτε το βούτυρο και τη ζάχαρη.
- Προσθέστε το αυγό, το χαρουπόμελο, το αλεύρι, το baking powder και την κανέλα. Βάλτε όση κανέλα θέλετε.
- Απλώστε τη ζύμη σ’ έναν αλευρωμένο πάγκο ή σε αντικολλητικό χαρτί.
- Κόψτε τη ζύμη σε δίσκους με τη βοήθεια ενός κουπάτ της αρεσκείας σας.
- Βάλτε τα μπισκότα σ’ένα ταψί καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήστε τα για περίπου 12-15 λεπτά στους 180° C.
Συμβουλές: Μπορείτε να βάλετε τη ζύμη στο ψυγείο για να τη δουλέψετε πιο εύκολα μετά.
Αφήστε μια απάντηση