Μαλακές καραμέλες βουτύρου και σοκολάτας ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, από την Sukrin και τη LifeTree!
Σπιτικές και νόστιμες καραμέλες βουτύρου και σοκολάτας που λιώνουν στο στόμα, χωρίς ζάχαρη και υδατάνθρακες!
Η συνταγή είναι της σεφ και συνεργάτιδάς μας Mika Kitrina (aka Keto Kitchen Ninja).
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για τις καραμέλες βουτύρου (υλικά για 30-35 καραμέλες)
• 150gr Sukrin Fiber Syrup Gold ***
• 150gr κρέμα γάλακτος
• 40gr βούτυρο γάλακτος
• 3gr αλάτι
• Λίγη φυσική βανίλια
Για τις καραμέλες σοκολάτας (υλικά για 30-35 καραμέλες)
• 170gr Sukrin Fiber Syrup Gold ***
• 150gr κρέμα γάλακτος
• 40gr βούτυρο γάλακτος
• 60gr σοκολάτα 85% περιεκτικότητας σε κακάο
• 3gr αλάτι
• Λίγη φυσική βανίλια
• 1 κοφτή κγ καφέ στιγμής
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Βάζετε τα υλικά σε μια μικρή κατσαρόλα και βράζετε σε υψηλή θερμοκρασία ανακατεύοντας συνέχεια με ένα πιρούνι.
• Καθώς πήζει το μείγμα, χαμηλώνετε την θερμοκρασία και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει πηχτή καραμέλα.
• Βάζετε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης ή οποιαδήποτε μικρή φόρμα μεταλλική ντυμένη με λαδόκολλα.
• Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Το σιρόπι επειδή είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, κάνει τις καραμέλες «λαστιχωτές», όπως γίνονται και με την κανονική ζάχαρη.
Οι βουτύρου πήζουν ελάχιστα πιο πολύ από την έκδοση με σοκολάτα, λόγω της σοκολάτας που περιέχει.
• Κόβετε στο σχήμα που επιθυμείτε.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
* Οι καραμέλες βουτύρου διατηρούνται εκτός ψυγείου.
* Οι καραμέλες σοκολάτας μπορούν να παραμείνουν και εκτός ψυγείου με επικάλυψη λιωμένη σοκολάτα. (Πριν τις περιχύσετε τις βάζετε για λίγο στην κατάψυξη)
..Καλή σας απόλαυση!
*** Το FiberSirup Gold της Sukrin, είναι ένα γλυκό σιρόπι από χρήσιμη πρεβιοτική ίνα που ονομάζεται Ισομαλτο-ολιγοσακχαρίτης (σιρόπι IMO) και μια μικρή ποσότητα εκχυλίσματος βύνης, καθώς και προσθήκη στέβιας.
Το FiberSirup Gold αποτελεί υγιεινό υποκατάστατο του μελιού και άλλων σιροπιών, ιδανικό για χρήση πάνω σε pancakes, παγωτό και επιδόρπια.
Η αναλογία γλυκύτητας του σε σχέση με το μέλι είναι 1:1.
• Έχει σχεδόν 70gr φυτικές ίνες και μόλις 5gr σάκχαρα, ανά 100gr
• Αποτελεί υγιεινό υποκατάστατο του μελιού και άλλων υγρών γλυκαντικών
• Η ποσότητα γλουτένης στο τελικό προϊόν (λόγω της βύνης) είναι πολύ λιγότερη από 20ppm
Παραγγείλτε τα προϊόντα Sukrin εύκολα και γρήγορα στο:https://www.lifetree.gr/manufacturer/funksjonell-mat/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ζελεδάκια, από τον Γιώργο Τσούλη και το giorgostsoulis.com!
Κετογονική Διατροφή : Gateau Marcel, από την αγαπημένη Mika Kitrina και το ketokitchenninja.com!
"Κετογονική δίαιτα: Η συμβολή της στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της καρδιακής ανεπάρκειαs", από ...
Καραμέλες Τζίντζερ για τη ναυτία, την δυσπεψία, το κρυολόγημα, από το proionta-tis-fisis.com!
"Λαγάνα.. αλά LifeTree! Χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων!", από την Sukrin και τη LifeTree!
Καραμέλες με σοκολάτα γάλακτος από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις "Γλυκές Αλχημείες" !
Αφήστε μια απάντηση