Τιραμισού με στέβια από την Isostevia !
ΥΛΙΚΑ
750γρ Μασκαρπόνε
3 αυγά
9 κουταλιές της σούπας isostevia
1 πακέτο σαβαγιάρ
1 κούπα καφέ espresso
Κακάο για το πασπάλισμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Φτιάχνουμε τον espresso και περιμένουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε πρώτα πολύ καλά τα αυγά με την isostevia, το μασκαρπόνε και τα αυγά σε κρέμα, σε χαμηλή ταχύτητα. Βουτάμε τα σαβαγιάρ στον espresso και τα βρεχουμε, για όσο μας αρέσει. Τα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά.
Στρώνουμε ένα πυρέξ με τα μπισκότα και απο πάνω ρίχνουμε την κρέμα.
Εν συνεχεία, πασπαλίζουμε με κακάο.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
https://www.facebook.com/Isostevia
http://www.isostevia.gr/index.asp
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Isostevia & Αντώνης Παναγώτας: Φυτικά προϊόντα στέβιας από ένα οικογενειακό εργοστάσιο στη Λιβαδειά...
SlimBites : Για σας, τους λάτρεις του ποιοτικού γλυκού, που προσέχετε την διατροφή σας και ακολουθεί...
Επιτέλους μια ελληνική σοκολάτα με στέβια, με πραγματικά απίθανη γεύση και σε εξαιρετικά καλή τιμή!
Cheesecake capuccino με isostevia, από τον Βαγγέλη Δρίσκα και την isostevia!
Καμμένο cheesecake, από τον pastry chef Γιώργο Λένα και την isostevia!
Red Velvet Cake με isostevia, από την ISOSTEVIA!
Αφήστε μια απάντηση