Τιραμισού με στέβια από την Isostevia !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ
750γρ Μασκαρπόνε
3 αυγά
9 κουταλιές της σούπας isostevia
1 πακέτο σαβαγιάρ
1 κούπα καφέ espresso
Κακάο για το πασπάλισμα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Φτιάχνουμε τον espresso και περιμένουμε να κρυώσει.

Χτυπάμε πρώτα πολύ καλά τα αυγά με την isostevia, το μασκαρπόνε και τα αυγά σε κρέμα, σε χαμηλή ταχύτητα. Βουτάμε τα σαβαγιάρ στον espresso και τα βρεχουμε, για όσο μας αρέσει. Τα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά.

Στρώνουμε ένα πυρέξ με τα μπισκότα και απο πάνω ρίχνουμε την κρέμα.
Εν συνεχεία, πασπαλίζουμε με κακάο.

 

https://www.facebook.com/Isostevia

http://www.isostevia.gr/index.asp

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *