Οδηγίες
- Δουλεύουμε το αλεύρι με το κρύο ανάλατο βούτυρο να γίνουν ψίχουλα.
- Βάζουμε την ζάχαρη, το στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύουμε να γίνουν ζύμη.
- Αν θέλουμε μπορούμε να την αρωματίζουμε με βανίλιες ή ξύσμα φρούτων.
- Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
- Όταν είναι έτοιμη την χωρίζουμε σε δύο μέρη και τα ανοίγουμε σε λεπτά φύλλα.
- Τα τυλίγουμε σε ρολά και κόβουμε μπισκότα με μήκος 2 δάχτυλα.
- Τα βουτάμε σε λευκή ή καστανή ζάχαρη και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 25-30 λεπτά.
Αφήστε μια απάντηση