Μπισκότα βανίλιας “Πύργος του Άιφελ” με drips σοκολάτας, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
ΥΛΙΚΑ
150 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ άσπρη ζάχαρη
50 γρ ακατέργαστη ζάχαρη
1 αυγό και ένα ασπράδι
440 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 βανίλιες
κουβερτούρα λιωμένη για τα drips
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπήστε το βούτυρο με τις ζάχαρες να αφρατέψουν.
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 C.
Ρίξτε το αυγό, το ασπράδι και το άρωμα.
Αλλάξτε εξάρτημα και βάλτε τον γάντζο στο μίξερ.
Ρίξτε το αλεύρι και ζυμώστε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Ανοίξτε την ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια με τον πλάστη σας .
Κόψτε με το κουπάτ μπισκότα..
Βάλτε τα να ψηθούν για περίπου 8-10 λεπτά σε ταψάκια που έχετε στρώσει χαρτί ψησίματος..
Αφήστε τα να κρυώσουν καλά..
Λιώστε την κουβερτούρα σε μπαίν μαρί σε σιγανή φωτιά .
Βάλτε την σοκολάτα σε κορνέ και κάντε γραμμούλες στα μπισκότα σας ..
Σερβίρονται με καφέ η Γάλα η τσάι …
ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
https://koykoycook.gr/?p=27523
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Τούρτα γενεθλίων IGLOO, από την απίθανη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Υγρό σοκολατένιο κέικ αμυγδάλου με αχλάδια, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Βραστό κέικ σοκολάτας με άρωμα καφέ, από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Red Velvet cake- Καρδιά, από την εξαιρετική Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Απίθανη τούρτα σοκολάτα καλάθι με φράουλες, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Μαμαδίστικα μπισκότα, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το workingmoms.gr!
Αφήστε μια απάντηση