Παγωτό Μόκα Ferrero Rocher, από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

(περίπου για 2 λίτρα παγωτό)

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

500 γρ κρέμα γάλακτος 35 %

1 φάκελο Γκαρνί Βανίλια σκόνη

3 κουταλιές της σούπας κακάο σκόνη κοσκινισμένο άγλυκο

3 κουταλιές της σούπας στιγμιαίο καφέ η εσπρέσο ( η και παραπάνω αν το τραβάει η γεύση σας)

10 σοκολατάκια φερέρο ροσέ θρυμματισμένα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάλτε το ζαχαρούχο και την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη για μια ώρα να παγώσουν.

Βγάλτε τα υλικά από το ψυγείο .

Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ για λίγα λεπτά .

Προσθέστε  το Γκαρνί Βανίλια.

Ρίξτε σιγά σιγά το ζαχαρούχο  χτυπώντας συνεχώς.

Συνεχίστε με το κακάο και τον καφέ.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

Βάλτε το παγωτό στην κατάψυξη.

Βγάλτε το μετά από 40 με 45 λεπτά .

(εγώ συνήθως βάζω ολόκληρο τον κάδο του μίξερ στην κατάψυξη)

Θρυμματίστε τα σοκολατάκια και προσθέστε τα στο μείγμα ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.

Βάλτε ξανά στην κατάψυξη να πήξει για 5-6 ώρες.

Στο διάστημα αυτό βγάλτε το 2-3 φορές και ανακατέψτε το ξανά με μια κουτάλα

η με μια σπάτουλα για να πάρει αέρα και να γίνει αφράτο.

 

Σερβίρετε με φουντούκια και μπισκότα ( η όπως αλλιώς εσείς θέλετε).

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ …
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

 (Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

 

https://koykoycook.gr/?p=25062

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *