Σοκολατένια μαλάκα και αφράτα cookies με βούτυρο φιστικιού και μέλι.
Νηστίσιμα, μαλακά cookies με βούτυρο φιστικιού, από την Κωνσταντίνα Βουλγαρίδου και το dairy-free!







Υλικά
- 1/2 κούπα βούτυρο φιστικιού (το βρίσκουμε εδώ)
- 4-5 κουτ. σούπας μέλι (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 μικρό αυγό (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 κουτ. σούπας κακάο (το βρίσκουμε εδώ)
- 1/4 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 τσιμπιά αλάτι (το βρίσκουμε εδώ)
Οδηγίες παρασκευής
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
- Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
- Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα στο ταψί αφήνοντας κενό μεταξύ των cookies.
- Ψήνουμε τα cookies στον φούρνο, στον αέρα, για 10 λεπτά.
- Βγάζουμε τα cookies από τον φούρνο και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν.
Σημειώσεις
Μπορούμε να παραλείψουμε το κακάο.






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολασμένα vegan-νηστίσιμα μπισκοτάκια, από το Όλα Νηστίσιμα!
Νηστίσιμα Μπισκοτάκια σοκολάτα- πορτοκάλι από τις "Μαγειρικές Διαδρομές" !
Νηστίσιμα, χωρίς ψήσιμο: Γεμιστά μπισκότα χωρίς ζάχαρη κι αλεύρι, από την Λένια και τις Veggie Siste...
Σοκολατάκια τύπου Reese's, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Σοκολατένια μπισκοτάκια νηστίσιμα, από την Σόφη Τσιώπου!
Μωσαϊκό με Φυστικοβούτυρο, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση