Σοκολατένια μαλάκα και αφράτα cookies με βούτυρο φιστικιού και μέλι.
Νηστίσιμα, μαλακά cookies με βούτυρο φιστικιού, από την Κωνσταντίνα Βουλγαρίδου και το dairy-free!
Υλικά
- 1/2 κούπα βούτυρο φιστικιού (το βρίσκουμε εδώ)
- 4-5 κουτ. σούπας μέλι (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 μικρό αυγό (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 κουτ. σούπας κακάο (το βρίσκουμε εδώ)
- 1/4 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 τσιμπιά αλάτι (το βρίσκουμε εδώ)
Οδηγίες παρασκευής
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
- Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
- Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα στο ταψί αφήνοντας κενό μεταξύ των cookies.
- Ψήνουμε τα cookies στον φούρνο, στον αέρα, για 10 λεπτά.
- Βγάζουμε τα cookies από τον φούρνο και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν.
Σημειώσεις
Μπορούμε να παραλείψουμε το κακάο.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Cookies με φιστικοβούτυρο (με διατροφική ανάλυση), από τον Αθανάσιο Τσιούδα και την Διατροφική Αγωγ...
French Toast με μπανάνες, φυστικοβούτυρο και μέλι- PEANUT BUTTER-BANANA FRENCH TOAST WITH HONEY DRIZ...
Cheesecake με φυστικοβούτυρο, από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodstates.gr!
Τάρτα σοκολάτας με φυστικοβούτυρο και καραμέλα (VIDEO), από την Μαριλού Παντάκη και το madameginger....
Μπάλες Snickers, από την Vanelja και το logodiatrofis.gr!
Cookies με 2 είδη σοκολάτας, γεμιστά με φιστικοβούτυρο, από την Ντίνα Νικολάου!
Αφήστε μια απάντηση