Υπέροχα, νηστίσιμα κουλουράκια με μέλι και κανέλα, από την Όλγα Καραγιάννη !
Πάααλι κουλουράκια?
Ναι γιατί μας αρέσουν
Υλικά
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο ή ελαιόλαδο
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι με μια κ.γ.σόδα
1κ.γ.μπέικιν
1κ.γ.κανέλα και μισό κ.γ.γαρύφαλο
1 μεγάλη κουταλιά μέλι
αλέυρι γ.ο.χ.όσο πάρει για να γίνει μια εύπλαστη ζύμη και λίγο αλάτι.
Εκτέλεση
Ανακάτεψα πρώτα τα υγρά με την ζάχαρη και τέλος ζύμωσα μια μαλακή ζύμη.
Έπλαθα τα κουλουράκια και τα βουτούσα σε καστανή ζάχαρη, έτσι για την τσαχπινιά πάντα.
Έψησα στους 180 αερόθερμο περίπου 20 λεπτά.
Η συνταγή είναι της χρυσοχέρας Iwanna Andritsou και την ευχαριστώ για την υπέροχη συνταγή.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Έγιναν τραγανά και πολύ νόστιμα!
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μηλοκούλουρα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Μαλακά μουστοκούλουρα με πετιμέζι, από την Αργυρώ μας!
Κουλουράκια καφέ χωρίς ψήσιμο, από τον Άκη Πετρετζίκη!
Τραγανά κουλουράκια κανέλας (νηστίσιμα), από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodstates!
Νηστίσιμα cookies με σοκολάτα, από το ola-nistisima.gr!
Μουστοκούλουρα, από τον Γιώργο Τσούλη!
Αφήστε μια απάντηση