Οδηγίες
- Χτυπάμε το βούτυρο, που είναι σε θερμοκρασία δωματίου, με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Ενσωματώνουμε ένα ένα τα αυγά.
- Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
- Απλώνουμε το μείγμα σε φόρμα 28×18 εκατοστά που έχουμε βουτυρώσει και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
- Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν είναι έτοιμο.
- Όταν κρυώσει αφαιρούμε την «κόρα» και κόβουμε σε φέτες με πάχος περίπου ένα δάχτυλο.
- Τις τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
- Αποθηκεύουμε σε τάπερ και διατηρούμε σε δροσερό και σκιερό μέρος μέχρι 2 μήνες.
Αφήστε μια απάντηση