Οδηγίες

  1. Χτυπάμε το βούτυρο, που είναι σε θερμοκρασία δωματίου, με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Ενσωματώνουμε ένα ένα τα αυγά.
  3. Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  4. Απλώνουμε το μείγμα σε φόρμα 28×18 εκατοστά που έχουμε βουτυρώσει και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  5. Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν είναι έτοιμο.
  6. Όταν κρυώσει αφαιρούμε την «κόρα» και κόβουμε σε φέτες με πάχος περίπου ένα δάχτυλο.
  7. Τις τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
  8. Αποθηκεύουμε σε τάπερ και διατηρούμε σε δροσερό και σκιερό μέρος μέχρι 2 μήνες.