Γλειφιτζούρια από σοκολάτα και κορν φλέικς, από τον Στέλιο Παρλιάρο!







Υλικά
- 200 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο ή σοκολάτα γάλακτος
- 50 γρ. κορν φλέικς
- καλαμάκια για γλειφιτζούρια (σε είδη πάρτι)
Κομμάτια: 10-15, Προετοιμασία: 20΄, Αναμονή: 2-3 ώρες
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου η θερμοκρασία πέσει. Δηλαδή, όταν τη δοκιμάσουμε να είναι κρύα στα χείλη μας. Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε δόσεις από τη σοκολάτα και τις χύνουμε πάνω σε μία λαδόκολλα δημιουργώντας μικρούς ακανόνιστους δίσκους. Σε κάθε ένα απ’ αυτούς σκορπίζουμε κορν φλέικς έτσι ώστε να κολλήσουν επάνω και τοποθετούμε από ένα καλαμάκι για γλειφιτζούρι. Αφήνουμε να κρυώσουν εκτός ψυγείου μέχρι να σταθεροποιηθούν. Ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα και τα διατηρούμε εκτός ψυγείου για να μην πάρουν υγρασία.
http://www.steliosparliaros.gr/paidika/paidika-snack-kerasmata/glifitzouria-sokolata-korn-flakes/






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Cake pops από την Άννα και το Chefoulis.gr !
"Χαμομηλάκια" γεμάτα με μαρμελάδα, από την Ανδριάννα και τις Γλυκιές δημιουργίες by Andriana!
Cupcakes από ζύμη brownies που ψήνεται μέσα σε χωνάκι παγωτού - Brownies Cupcakes (looking like ice ...
" Eύκολα Cake Pops ", από την αγαπημένη Ελπίδα Χαραλαμπίδου και το elpidaslittlecorner.blogspot.gr!
Παστάκια “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, από το syntages.papadopoulou.gr!
Γλειφιτζούρια σοκολάτας με Μerenda και Oreo από τη Αργυρώ και το Argiro.gr!!
Αφήστε μια απάντηση