Παγωτό σάντουιτς με πτι μπερ από το icookgreek!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

  • 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
  • 1 κουτί φυτική σαντιγί
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 2 φακελάκια κρέμα στιγμής βανίλια ή σοκολάτα ή φράουλα
  • 3 φλιτζάνια γάλα

Εκτέλεση

  1. Ετοιμάζετε το παγωτό ως εξής: Χτυπάτε στο μίξερ τα 2 φακελάκια κρέμα στιγμής με 3 φλιτζάνια γάλα για 3′. Προσθέτετε τη φυτική σαντιγί και το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να αποκτήσετε μια αφράτη κρέμα.

     

     

  2. Στον πάτο ενός ταπερ με καπάκι διαστάσεων 32×22 βάζετε μία στρώση μπισκότα με την καλή μεριά να κοιτάει προς τα κάτω. Απλώνετε την κρέμα και τη στρώνετε καλά. Τοποθετείτε άλλη μία στρώση μπισκότων με την καλή μεριά προς τα πάνω. Βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη για αρκετές ώρες και το κόβετε τη στιγμή που θέλετε να το σερβίρετε.

     

     

     

     

    http://www.icookgreek.com/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%93%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/item/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B9%CF%84%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81?category_id=238

     


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *