Κουραμπιέδες από τον πολυαγαπημένο μας Ηλία Μαμαλάκη και το eliasmamalakis.gr!
Υλικά 300 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις | |
Δες εδώ και παρήγγειλε υπέροχες ζεστές ρόμπες και πιζάμες εξαιρετικής ποιότητας για όλη την οικογένεια για τις κρύες μέρες του χειμώνα! |
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. | ||
Προσθέστε τη βανίλια, το αλεύρι και τα αμύγδαλα ανακατεύοντας απαλά. | ||
Ζυμώνετε πολύ καλά, ώστε η ζύμη να πλάθεται εύκολα. Φτιάχνετε μικρά μπαλάκια μακρόστενα. | ||
Τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί και τα ψήνετε στους 180ο για 25 λεπτά περίπου. | ||
Στη συνέχεια αποσύρετε το ταψί από το φούρνο, βγάζετε τους κουραμπιέδες και τους τοποθετείτε σε πιατέλα. | ||
Τους σερβίρετε πασπαλισμένους με το μείγμα της άχνης ζάχαρης και της βανίλιας. |
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Μελομακάρονο VS Κουραμπιέ: Ποια η θρεπτική & θερμιδική τους αξία;", από την Διατροφολόγο Νατάσα Γε...
"Μελομακάρονα, κουραμπιέδες ή δίπλες; Τι να προτιμήσω; " από την Μαίρη Σελανικλή, Διαιτολόγο - Διατρ...
Κουραμπιέδες με φιστίκια και λεμόνι και το μυστικό για τον τέλειο κουραμπιέ, από τον Στέλιο Παρλιάρο...
Κουραμπιέδες αφράτοι, από την Σόφη Τσιώπου!
Κέτο Κουραμπιέδες με αλεύρι μπαμπού, από την αγαπημένη Mika Kitrina και το ketokitchenninja.com!
Αστροδέντρο με ζύμη κουραμπιέ, λευκή κουβερτούρα και σταγόνες κουβερτούρας ΙΟΝ, από τον Μιχάλη Σαράβ...
Αφήστε μια απάντηση