Δυσκολία συνταγής: Μέτρια
Μερίδες: 8
Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 1 hour 

Συστατικά

  • 400γρ (2%) Γιαούρτι

  • 2 (160γρ) Αυγά

  • 150γρ Ζάχαρη

  • 40γρ Αλεύρι

  • 330γρ Κρέμα Γάλακτος

  • Ξύσμα Λεμόνι

    Eνημέρωση :

    Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

  • Βανίλια

  • Για επικάλυψη
  • 1 Ζαχαρούχο Γάλα καραμελωμένο

Οδηγίες

  • Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος, το αλεύρι και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκάλι και τη βανίλια. Χτυπάμε καλά να ενωθούν τα υλικά. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα τσέρκι 18 εκατ με λαδόκολλα.
    Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 60 λεπτά. Σερβίρουμε με καραμέλα.

    Καλή επιτυχία!