Τούρτα καραμέλα, από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Μια υπέροχη τούρτα της τελευταίας στιγμής είναι αυτή η λαχταριστή τούρτα καραμέλα που δεν λιγώνει και είναι πραγματικά απίθανη!

Μερίδες

8

Προετοιμασία

5 λεπτά

Δυσκολία

1/5

 

Συστατικά

  1. 2 φέτες παντεσπάνι ή κέικ
  2. χυμός πορτοκάλι Οικογένεια Χριστοδούλου
  3. 400 ml κρέμα γάλακτος
  4. 400 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο
  5. λευκή τρούφα
  6. λίγο καραμελωμένο ζαχαρούχο για ντεκόρ

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε 1 κουζινομηχανή ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος και το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
  2. Σε 1 τσέρκι ( 20εκ.) βάζουμε 1 φέτα παντεσπάνι, τη σιροπιάζουμε με το χυμό πορτοκάλι, βάζουμε από πάνω τη σαντιγί και κάνουμε ξανά την ίδια διαδικασία.
  3. Γύρω από την τούρτα βάζουμε σαντιγί και λευκή τρούφα.
  4. Στολίζουμε την τούρτα με καραμελωμένο ζαχαρούχο.

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *