Πανεύκολη Κρέμα Καραμελέ (ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ), από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη και το pastrydesigns!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 

 

Κρέμα Καραμελέ! Μια πεντανόστιμη κρέμα με βελούδινη υφή που είναι πολύ εύκολη στην παρασκευή της. Η συνταγή κανονικά περιέχει αρκετά αυγά αλλά επειδή ξέρω ότι πολλοί από εσάς δε θέλετε αυγά στις συνταγές δεν έβαλα ούτε ένα!

 

 Υλικά (Ingredients)

 

-80 γρ. ζάχαρη (80 g sugar)

-15 γρ. νερό (15 g water)

-200 ml γάλα (200 ml milk)

-200 γρ. ζαχαρούχο γάλα (200 g sweetened condensed milk)

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

-200 γρ. γιαούρτι (200 g yogurt)

-1 & 1/2 κ.σ. κορν φλάουρ (1 & 1/2 tbsp. corn flour)

-1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (1 tsp. vanilla extract)

 

 

Δείτε την διαδικασία στο video:

https://www.facebook.com/pastrydesignsofficialpage

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *