Οδηγίες

  1. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος και όταν αρχίσει να πήζει ενσωματώνουμε την άχνη ζάχαρη.
  2. Βάζουμε το γιαούρτι, ανακατεύουμε και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  3. Στην ζελατίνη ρίχνουμε 30 ml κρύο νερό, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά να φουσκώσει.
  4. Κόβουμε τα σαβαγιάρ στο ύψος της φόρμας μας (26 εκατοστών).
  5. Τα βουτάμε σε χυμό από ροδάκινο και τα τοποθετούμε όρθια περιμετρικά.
  6. Όσα σαβαγιάρ έχουν περισσέψει τα βουτάμε σε χυμό από ροδάκινο και καλύπτουμε τον πάτο της φόρμας.
  7. Διαλύουμε την ζελατίνη σε 30 ml καυτό νερό και την ενσωματώνουμε στην κρέμα.
  8. Βάζουμε την κρέμα στην φόρμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
  9. Όταν το γλυκό μας είναι έτοιμο το διακοσμούμε με φέτες από ροδάκινα και μπισκότα.