Οδηγίες
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος και όταν αρχίσει να πήζει ενσωματώνουμε την άχνη ζάχαρη.
- Βάζουμε το γιαούρτι, ανακατεύουμε και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
- Στην ζελατίνη ρίχνουμε 30 ml κρύο νερό, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά να φουσκώσει.
- Κόβουμε τα σαβαγιάρ στο ύψος της φόρμας μας (26 εκατοστών).
- Τα βουτάμε σε χυμό από ροδάκινο και τα τοποθετούμε όρθια περιμετρικά.
- Όσα σαβαγιάρ έχουν περισσέψει τα βουτάμε σε χυμό από ροδάκινο και καλύπτουμε τον πάτο της φόρμας.
- Διαλύουμε την ζελατίνη σε 30 ml καυτό νερό και την ενσωματώνουμε στην κρέμα.
- Βάζουμε την κρέμα στην φόρμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
- Όταν το γλυκό μας είναι έτοιμο το διακοσμούμε με φέτες από ροδάκινα και μπισκότα.
Αφήστε μια απάντηση