Παγωτό Γιαούρτι με Μέλι από το Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής !







Υλικά
400 gr. γιαούρτι στραγγιστό
300 gr. μέλι
400 gr. γάλα
150 gr. ζάχαρη (ή φρουκτόζη ή στέβια)
150 ml. νερό
1 φλυτζάνι φυστίκια Αιγίνης ανάλατα
Εκτέλεση
Δένουμε σε σιρόπι την ζάχαρη και το νερό.
Προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε να διαλυθεί και αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι, ανακατεύοντας να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Άν έχουμε παγωτομηχανή το ολοκληρώνουμε στην παγωτομηχανή.
Άν δεν έχουμε παγωτομηχανή ακολουθούμε την εξή διαδικασία:
Βάζουμε το μείγμα σε μπώλ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Σε 45 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε με ένα πηρούνι.
Ακολουθούμε αυτήν την διαδικασία 5-6 φορές ανά 45 λεπτά.
Την τελευταία φορά που θα το ανακατέψουμε προσθέτουμε και τα φυστίκια.
Όσες πιό πολλές φορές κάνουμε αυτήν την διαδικασία τόσο πιο ωραία υφή θα πετύχουμε!
Σερβίρεται με σιρόπι βύσσινο!
Το άρθρο επιμελήθηκε ο Ιατρός Στέλιος Πανταζής











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σπιτικό παγωτό γιαούρτι -Frozen Yogurt Parfait Recipe by Gabriel Nikolaidis and the Cool Artisan !
Παγωτό γιαούρτι σοκολάτα από τη Ιωάννα Σταμούλου και το Sweetly !
Παγωτό γιαούρτι με καρύδια, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Τούρτα παγωτό γιαούρτι με ροδάκινα από την Αργυρώ !
Παγωτό γιαούρτι από την Ιωάννα Σταμούλου και το "Sweetly"!
Παγωτό γιαούρτι καραμέλα με cookies σοκολάτας, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Αφήστε μια απάντηση