Φανταστικά μπισκότα TWIX με 5 μόνο υλικά, από την καταπληκτική ‘Ελενα Χονδρογιάννη και το elenacooks.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Όταν η σοκολάτα twix γίνεται ένα απίθανο μπισκότο εσύ πρέπει να κλείσεις τα μάτια και να δοκιμάσεις! Κολασμένη ιδέα για να κάνεις την ζωή σου αμαρτωλή , γιατί ζωή χωρίς γευστικές αμαρτίες μισή ζωή …

– Όλοι το ξέρουμε αυτό!!!

Σίγουρα θα πάθεις πλάκα όταν δεις την συνταγή γιατι θα ανακαλύψεις ότι με ελάχιστα υλικά θα δημιουργήσεις αυτά τα απίθανα μπισκότα που πραγματικά βγαίνουν συναρπαστικά !

Διάλεξε μου ένα καλό ποιοτικό βούτυρο ,γατί αυτό είναι ένα από τα τρία βασικά υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις τα μπισκότα σου. Ναι καλά κατάλαβες 3 υλικά θα χρησιμοποιήσεις για τα μπισκότα και άλλα δυο για να τα στολίσεις ….

Θα χρειαστείς 15′ λεπτά από το χρόνο σου για να τα φτιάξεις και 3′ δευτερόλεπτα για να τα φας….!!! Πως νιώθεις μετά από όλα αυτά?

20 μπισκότα

ΥΛΙΚΑ

Για τα μπισκότα

160γρ βούτυρο lurpak

50γρ ζάχαρη άχνη

250γρ αλεύρι

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

1 βανίλια

Για επικάλυψη

125γρ σοκολάτα γάλακτος

150γρ καραμελωμένο γάλα

Νιφάδες αλατιού (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Ρίχνουμε την βανιλια και το αλεύρι. Χτυπάμε για 2-3 λεπτά μέχρι η ζύμη να αρχίσει να σχηματίζει μια μπάλα. Ρίχνουμε την ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια και με τα χέρια μας ζυμώνουμε , αν χρειαστει προσθέτουμε λιγο αλεύρι μέχρι να μην κολλάει στα χέρια. Τυλίγουμε με μεμβράνη και βάζουμε ψυγείο για 30′ λεπτά.

Σε ένα μπεν μαρί τοποθετούμε την σοκολάτα και την λιώνουμε ή στο φούρνο μικροκυμμάτων.

Αλευρώνουμε μια επιφάνεια με αλεύρι και με ένα πλάστη ανοίγουμε την ζύμη. Κόβουμε με κουπάτ τα μπισκότα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε για 10-13 λεπτά μέχρι να ροδίσουν δεν τα παραψήνουμε. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Στη συνέχεια ρίχνουμε με ένα κουταλάκι στο κέντρο κάθε μπισκότου καραμέλα και στην κορυφή του σοκολάτα .Αφήνουμε να δέσουν και πασπαλίζουμε με νυφάδες αλάτι.

https://elenacooks.gr/?p=9811&fbclid
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *