Μερίδες: 6
Υλικά Συνταγής
- γιαούρτι στραγγιστό: 360 γρ.
- ζαχαρούχο γάλα: 1 κουτί
- νερό: 250 ml
- κρέμα γάλακτος: 250 ml
- φιστίκια Αιγίνης: 100 γρ., ψίχα χοντροκομμένη
- ζελατίνη (σκόνη): 1 1/2 κουταλιά της σούπας
- βανίλια: λίγη
Για το σερβίρισμα
- σύκα: 6, φρέσκα
- κρασί μοσχάτο ή πόρτο: 200 ml
- μέλι: 1/4 του φλιτζανιού του τσαγιού
- φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένα (προαιρετικά)
Αφήστε μια απάντηση