Υπέροχα, πανεύκολα παγωμένα “muffins” γιαουρτιού, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Δροσιστική, υγιεινή και light  συνταγή για την υπογλυκαιμία !

 

Υλικά

200 γρ στραγγιστό γιαούρτι

1 κ.σούπας μέλι ή σιρόπι αγαύης.

1 κ. σούπας ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας.

1 κ.σούπας δημητριακά της αρεσκείας σας

φρέσκα φρούτα.

 

 

Διαδικασία

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Αρχικά παίρνουμε το γιαουρτάκι και το ανακατεύουμε καλά με το σιρόπι αγαύης ή το μέλι.

Τοποθετούμε με κουτάλι σε mini θήκες για μάφιν.

Προσθέτουμε ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, δημητριακά και φρέσκα φρούτα.

Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες τουλάχιστον.

Αφαιρούμε από τις θηκούλες και σερβίρουμε αμέσως -για περισσότερο χρώμα ρίχνουμε λίγη από τη μαγική σκόνη αποξηραμένων φρούτων (όπως ροζ πιταγια) ή και λαχανικών.

https://www.instagram.com/p/CFjHZHBFdhZ/

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *