Υπέροχα, πανεύκολα παγωμένα “muffins” γιαουρτιού, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!







Δροσιστική, υγιεινή και light συνταγή για την υπογλυκαιμία !
Υλικά
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
1 κ.σούπας μέλι ή σιρόπι αγαύης.
1 κ. σούπας ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας.
1 κ.σούπας δημητριακά της αρεσκείας σας
φρέσκα φρούτα.
Διαδικασία
Αρχικά παίρνουμε το γιαουρτάκι και το ανακατεύουμε καλά με το σιρόπι αγαύης ή το μέλι.
Τοποθετούμε με κουτάλι σε mini θήκες για μάφιν.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, δημητριακά και φρέσκα φρούτα.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες τουλάχιστον.
Αφαιρούμε από τις θηκούλες και σερβίρουμε αμέσως -για περισσότερο χρώμα ρίχνουμε λίγη από τη μαγική σκόνη αποξηραμένων φρούτων (όπως ροζ πιταγια) ή και λαχανικών.
https://www.instagram.com/p/CFjHZHBFdhZ/






Αφήστε μια απάντηση