Υπέροχα, πανεύκολα παγωμένα “muffins” γιαουρτιού, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Δροσιστική, υγιεινή και light  συνταγή για την υπογλυκαιμία !

 

Υλικά

200 γρ στραγγιστό γιαούρτι

1 κ.σούπας μέλι ή σιρόπι αγαύης.

1 κ. σούπας ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας.

1 κ.σούπας δημητριακά της αρεσκείας σας

φρέσκα φρούτα.

 

 

Διαδικασία

Αρχικά παίρνουμε το γιαουρτάκι και το ανακατεύουμε καλά με το σιρόπι αγαύης ή το μέλι.

Τοποθετούμε με κουτάλι σε mini θήκες για μάφιν.

Προσθέτουμε ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, δημητριακά και φρέσκα φρούτα.

Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες τουλάχιστον.

Αφαιρούμε από τις θηκούλες και σερβίρουμε αμέσως -για περισσότερο χρώμα ρίχνουμε λίγη από τη μαγική σκόνη αποξηραμένων φρούτων (όπως ροζ πιταγια) ή και λαχανικών.

https://www.instagram.com/p/CFjHZHBFdhZ/

 

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *