- Κόβουμε σε χαρτόνι ορθογώνιο λίγο μικρότερο από την φόρμα.
- Το τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί ή σιλικόνη και απλώνουμε λιωμένη σοκολάτα (κάνουμε 5 φύλλα).
- Ξεφορμάρουμε και αφήνομε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσουν.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες.
- Σε φόρμα 30×20 κάνουμε μία στρώση από παγωτό και βάζουμε ένα φύλλο σοκολάτας.
- Περιμετρικά κάνουμε ροζέτες με παγωτό και απλώνουμε όσο γλυκό βύσσινο μας αρέσει.
- Σκεπάζουμε με παγωτό και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που το παγωτό να τελειώσει.
- Προσέχουμε η τελευταία στρώση να είναι παγωτό.
- Διατηρούμε στην κατάψυξη και προαιρετικά πριν σερβίρουμε διακοσμούμε με σαντιγί και νιφάδες σοκολάτας.
Παγωτό Vienneta-Βlack forest με 5 υλικά χωρίς παγωτομηχανή (VIDEO), από τον Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoon-foodaholics.gr!







Συστατικά
Οδηγίες
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
https://foodaholics.gr/recipe/pagoto-vienneta-vlack-forest-me-5-ylika-choris-pagotomichani/











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Παγωτό banoffee, από τον Λάμπρο Βακιάρο και το olivemagazine.gr!
Εύκολο παγωτό μπισκότο, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Μωσαϊκό με γέμιση παγωτού, από το sintayes.gr!
Σπιτικό Χωνάκι παγωτού της αγαπημένης μας Αλεξίας Αλεξιάδου †, και του Realfood!
Παγωτό πορτοκάλι, από τον Γιώργο Τσούλη και το giorgostsoulis.com!
Παγωτό Σοκολάτα Χωρίς Ζαχαρούχο (VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη!
Αφήστε μια απάντηση