- Κόβουμε σε χαρτόνι ορθογώνιο λίγο μικρότερο από την φόρμα.
- Το τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί ή σιλικόνη και απλώνουμε λιωμένη σοκολάτα (κάνουμε 5 φύλλα).
- Ξεφορμάρουμε και αφήνομε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσουν.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες.
- Σε φόρμα 30×20 κάνουμε μία στρώση από παγωτό και βάζουμε ένα φύλλο σοκολάτας.
- Περιμετρικά κάνουμε ροζέτες με παγωτό και απλώνουμε όσο γλυκό βύσσινο μας αρέσει.
- Σκεπάζουμε με παγωτό και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που το παγωτό να τελειώσει.
- Προσέχουμε η τελευταία στρώση να είναι παγωτό.
- Διατηρούμε στην κατάψυξη και προαιρετικά πριν σερβίρουμε διακοσμούμε με σαντιγί και νιφάδες σοκολάτας.
Παγωτό Vienneta-Βlack forest με 5 υλικά χωρίς παγωτομηχανή (VIDEO), από τον Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoon-foodaholics.gr!
Συστατικά
Οδηγίες
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
https://foodaholics.gr/recipe/pagoto-vienneta-vlack-forest-me-5-ylika-choris-pagotomichani/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Παγωτό κρέμα light, από το Στέλιο Παρλιάρο!
Παγωτό με ανθότυρο και μέλι από την Ντίνα Νικολάου !
Τηγανητό παγωτό καρύδας-Fried coconut ice cream by Akis and akispetretzikis.com!
Σπιτικό παγωτό βερίκοκο χωρίς παγωτομηχανή, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Νηστίσιμο παγωτό βανίλια, από το ola-nistisima.gr!
Σπιτικό παγωτό πραλίνα, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!
Αφήστε μια απάντηση