Υλικά
- 600 γρ. ώριμες καθαρισμένες μπανάνες
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Για την επικάλυψη
- 1 ION PATISSERIE COVER CREAM
Υλικά
Για την επικάλυψη
Δείτε το VIDEO: https://youtu.be/rqiLEXWU3so
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπoλ, βάζουμε τις μπανάνες και το ζαχαρούχο και με ένα ραβδομπλέντερ ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι και με μια μαρίζ, ανακατεύουμε το μείγμα μας μέχρι να αποκτήσει υφή ζύμης.
Αμέσως μετά, αδειάζουμε το ζυμαράκι μας σε ένα ταψί 25χ35 και το απλώνουμε ομοιόμορφα παντού με την μαρίζ.
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου μισή ώρα.
Μόλις βγάλουμε από τον φούρνο το κέικ μας, όπως είναι καυτό, βάζουμε από πάνω του μια γενναία ποσότητα COVER CREAM και με ένα κουταλάκι απλώνουμε να πάει παντού.
https://dimitriosmakriniotis.gr/recipe-items/banana-bread-me-3-ylika-kai-sokolata/
Αφήστε μια απάντηση