Λικέρ ρόδι, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Λικέρ ρόδι ❤
Το ρόδι στα καλύτερα του!
Υλικά 
1 φλ.τσ. φυσικό χυμό ρόδι
1 φλ.τσ. ζάχαρη
1 φλ.τσ. τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
1 ξυλάκι κανέλας
3 ξυλάκια γαρίφαλο
Διαδικασία
Σ ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά να βράσουν για 5′. Αποσύρουμε από τη φωτιά και μόλις κρυώσει λίγο,κλείνουμε το καπάκι.
Το αφήνουμε για 24 ώρες με κλειστό καπάκι,βγάζουμε την κανέλα,τα γαρύφαλλα και τοποθετούμε το λικεράκι σε μπουκάλι.
Καλή επιτυχία ❤
Μπορεί να είναι εικόνα κρίκος για πεστέτες
https://www.facebook.com/photo?fbid=815209867072384&set=a.1658233364211642
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *