Λικέρ Βερίκοκο, από τη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

1 1/2 lit τσιπουρο
150 κουκουτσια απο βερίκοκο
4 φλ.τσ. νερο
3 φλ.τσ. ζαχαρη

 

Εκτέλεση

Πλενουμε τα κουκουτσια και μαζι με το τσιπουρο τα βαζουμε σε ενα βαζο με μεγαλο στομιο που να κλεινει αεροστεγως .
Τα αφηνουμε σε ενα σημειο που να το βλεπει ο ηλιος οσο γινεται περισσοτερο για 40 μερες .Κουναμε το βαζο καθε τοσο.
Μετα απο 40 μερες το τσιπουρο εχει παρει ενα σκουρο πορτοκαλι χρωμα ,βραζουμε τη ζαχαρη με το νερο μεχρι να εχουμε ενα σιροπι ,το αφηνουμε να κρυωσει .Σουρωνουμε το τσιπουρο απο το βαζο και το ανακατευουμε με το σιροπι,το λικερ μας ειναι ετοιμο .

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

καλη επιτυχια <3

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.1658233364211642.1073741935.664704013564587/1658233374211641/?type=3&theater&notif_t=notify_me_page&notif_id=1501911951493843

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *