Γλυκά κανελόνια γεμιστά με κρέμα cheesecake, από τον Γιώργο Τσούλη!







Τα σκεύη που θα χρειαστείς:
1 μίξερ
1 βαθύ τηγάνι
ΤΕΜΑΧΙΑ12
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5λ
ΑΝΑΜΟΝΗ 3ω
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 20λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 1/5
Υλικά
12 κανελόνια
150 γρ. τυρί κρέμα
330 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
40 γρ. άχνη ζάχαρη
1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
30 γρ. μέλι
150 γρ. ινδοκάρυδο
Ηλιέλαιο
150 γρ. τυρί κρέμα
330 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
40 γρ. άχνη ζάχαρη
1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
30 γρ. μέλι
150 γρ. ινδοκάρυδο
Ηλιέλαιο
Εκτέλεση
1
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε αρκετό ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
2
Τηγανίζουμε τα κανελόνια σε δώσεις μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
3
Μόλις ετοιμαστούν τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
4
Ζεσταίνουμε το μέλι στο φούρνου μικροκυμάτων μέχρι να αραιώσει και με ένα πινέλο αλείφουμε με αυτό όλη την επιφάνεια των ζυμαρικών.
5
Βουτάμε τα κανελόνια στο ινδοκάρυδο και τα αφήνουμε στην άκρη.
6
Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, τη κρέμα γάλακτος, την άχνη ζάχαρη, τη βανίλια και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα. Μόλις δημιουργηθεί ένα αφράτο και λείο μείγμα το μεταφέρουμε σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής.
7
Γεμίζουμε τα κανελόνια με τη κρέμα και τα μεταφέρουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
8
Σερβίρουμε τα γλυκά κατευθείαν από το ψυγείο.

#tsoulotip:
Πρέπει να καταναλωθούν την ημέρα που θα τα φτιάξουμε διότι αν τα αφήσουμε στο ψυγείο για μία μέρα τα κανελόνια θα ανοίξουν.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ωμοφαγική λεμονόπιτα, από την Βίκυ και το Vegan in Athens!
Cheesecake μπακλαβά, από την εκπληκτική Ελενα Χονδρογιάννη και το elenacooks.gr!
Cheesecake με Dulce de leche, (καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα), Dulce de leche, baked Cheesecake by Ga...
Japanese cheese cake, από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!
Cheesecake καρύδα με μαρμελάδα raspberries, από τον Γιώργο Τσούλη!
Cheesecake με 3 υλικά, από την αγαπημένη Ελένη Ψυχούλη και το pirouni.gr!
Αφήστε μια απάντηση