Γλυκά κανελόνια γεμιστά με κρέμα cheesecake, από τον Γιώργο Τσούλη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
 Τα σκεύη που θα χρειαστείς:
1 μίξερ
1 βαθύ τηγάνι
ΤΕΜΑΧΙΑ12
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΑΝΑΜΟΝΗ 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ  20λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ  1/5

Υλικά

12 κανελόνια
150 γρ. τυρί κρέμα
330 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
40 γρ. άχνη ζάχαρη
1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
30 γρ. μέλι
150 γρ. ινδοκάρυδο
Ηλιέλαιο

Εκτέλεση

1
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε αρκετό ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
2
Τηγανίζουμε τα κανελόνια σε δώσεις μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
3
Μόλις ετοιμαστούν τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
4
Ζεσταίνουμε το μέλι στο φούρνου μικροκυμάτων μέχρι να αραιώσει και με ένα πινέλο αλείφουμε με αυτό όλη την επιφάνεια των ζυμαρικών.
5
Βουτάμε τα κανελόνια στο ινδοκάρυδο και τα αφήνουμε στην άκρη.
6
Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, τη κρέμα γάλακτος, την άχνη ζάχαρη, τη βανίλια και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα. Μόλις δημιουργηθεί ένα αφράτο και λείο μείγμα το μεταφέρουμε σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής.
7
Γεμίζουμε τα κανελόνια με τη κρέμα και τα μεταφέρουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
8
Σερβίρουμε τα γλυκά κατευθείαν από το ψυγείο.
Giorgos Tsoulis Tip

#tsoulotip:

 Πρέπει να καταναλωθούν την ημέρα που θα τα φτιάξουμε διότι αν τα αφήσουμε στο ψυγείο για μία μέρα τα κανελόνια θα ανοίξουν.
https://www.giorgostsoulis.com/syntages/gluka/glika-kanelonia-ghemista-me-krema-cheesecake
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *