Σφηνάκια Cheesecake, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το Koykoycook.gr!







ΥΛΙΚΑ
(για 20 σφηνάκια)
400 γρ τυρί Φιλαδέλφεια σε θερμοκρασία δωματίου
2/3 από ένα ζαχαρούχο
230 ml κρέμα γάλακτος 35%
2 βανίλιες
1/3 κουταλιά της σούπας κρεμόριο
λίγα τριμμένα μπισκότα στο μούλτι (digestives η Μιράντα)
πολτό φράουλας η καλή μαρμελάδα με κομμάτια φράουλας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπήστε τα 5 πρώτα υλικά μαζί μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες .
Βάλτε με ένα κορνέ κρέμα μέχρι την μέση από τα σφηνάκια σας .
Ρίξτε λίγο τριμμένο μπισκότο.
Συμπληρώστε από πάνω πάλι με κρέμα.
Διακοσμήστε με λίγο πολτό φράουλας η μαρμελάδα που θα την
έχετε ζεστάνει λίγο να γίνει πιο ρευστή..
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μικρές ολόκληρες φράουλες .
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κορνέ με σπιτικό φύλλο και γέμιση cheesecake (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmo...
Cheesecake καρύδα με μαρμελάδα raspberries, από τον Γιώργο Τσούλη!
Ωμοφαγική λεμονόπιτα, από την Βίκυ και το Vegan in Athens!
Cheesecake μήλου, από την Αντριάνα και το Γλυκιές δημιουργίες by Andriana!
Banoffee Cheesecake, από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodstates.gr!
Τάρτα Cheesecake Φράουλα της Ντίνας Νικολάου, με Διατροφικό σχόλιο του Δρος Δημήτρη Γρηγοράκη και το...
Αφήστε μια απάντηση