Halloween cheesecake μπάρες, από την Morfat!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Halloween χωρίς Morfat Creamy γίνεται?? Και βέβαια όχι!!!
Υλικά
20 – 25 μπισκότα σάντουιτς σοκολάτας
▢1/3 φλιτζάνι ζάχαρη
▢2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
Γέμιση Cheesecake
▢3 συσκευασίες των 200 γρ τυρί κρέμα μαλακωμένο
▢1 Morfat Creamy (250 γρ)
▢3/4 φλιτζάνι ζάχαρη
▢3 μεγάλα αυγά
▢2 κ.γλ. βανίλια
▢1/2 κ.γλ. αλάτι
▢Πορτοκαλί και μαύρο χρώμα τροφίμων
Οδηγίες
Ξεκινήστε προθερμαίνοντας το φούρνο σας στους 200 βαθμούς και προσθέτοντας ένα μεγάλο τηγάνι με νερό στην κάτω σχάρα του φούρνου σας.
Προσθέστε τα μπισκότα σάντουιτς σοκολάτας στο μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί σε ένα μπολ και μετά αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας πιέστε σταθερά τα μπισκότα ομοιόμορφα στον πάτο και τις πλευρές του ταψιού για να φτιάξετε την κρούστα σας. Αφήνετε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε το τυρί κρέμα και μετά προσθέτουμε τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέστε ένα ένα τα αυγά και χτυπήστε μέχρι να ενσωματωθεί το καθένα.
Προσθέστε το Morfat Creamy και τη βανίλια και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να έχετε μια κρεμώδη γέμιση.
Μεταφέρετε 1 1/3 φλιτζάνι γέμιση cheesecake ομοιόμορφα σε δύο ξεχωριστά μπολ και προσθέστε πορτοκαλί χρώμα τροφίμων στο ένα μπολ και μαύρο στο άλλο.
Ανακατεύουμε το χρώμα τροφίμων να ενωθούν.
Ρίχνουμε τη γέμιση λευκού cheesecake πάνω από την κρούστα του μπισκότου και λειαίνουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, ρίξτε εναλλασσόμενες γραμμές από μαύρη και πορτοκαλί γέμιση Cheesecake σε όλο το μήκος του cheesecake.
Στριφογυρίστε τα χρώματα στη λίμα του cheesecake χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος του μαχαιριού (ή ένα chopstick!) για να δημιουργήσετε ένα όμορφο μοτίβο στροβιλισμού.
Ψήνετε στο φούρνο για 50-55 λεπτά ή μέχρι το κέντρο να μην κουνιέται πλέον.
Όταν τελειώσει ο χρόνος ψησίματος, σβήστε τον φούρνο, ανοίξτε την πόρτα του φούρνου και αφήστε τα Halloween Cheesecake Bars σας να καθίσουν για μία ώρα στον ανοιχτό φούρνο.
Βγάζετε από το φούρνο και βάζετε στο ψυγείο για μια νύχτα πριν τραβήξετε πάνω σε λαδόκολλα και βγάλετε από το ταψί.
Κόβουμε σε τετράγωνα και σερβίρουμε!
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *