Το βίντεο είναι σε συνεργασία με την Navaideas.gr
Οδηγίες
- Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα.
- Την βάζουμε να λιώσει μαζί με το βούτυρο.
- Εναλλακτικά λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε την κουβερτούρα (αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει).
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη, τον καφέ, τις βανίλιες και το λάδι.
- Ενώνουμε τα δύο μείγμα και κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν.
- Βάζουμε λίγο αλάτι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.
- Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί «Nature» με αντικολλητική επίστρωση stone 39.5cm.
- Ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Σε κολοκύθα ή πορτοκάλι που έχουμε ανοίξει και καθαρίσει κάνουμε μία στρώση με σαντιγί.
- Τοποθετούμε κομμάτια από το κρύο brownies και καλύπτουμε με σαντιγί.
- Διακοσμούμε με πολύχρωμη τρούφα, νιφάδες σοκολάτας και σιρόπι της επιλογής μας.
Αφήστε μια απάντηση