- 50 γρ. φουντούκια
- 3 κ.σ. χαρουπάλευρο Το sokolatomania.gr προτείνει το εξαιρετικό χαρουπάλευρο της Creta Carob !
- 1 κ.σ. ταχίνι
- 2 κ.σ. μέλι
- 150 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας
Σοκολατάκια χαρουπιού – Carob Chocolates, by Akis and akispetretzikis.com!
…για να σας γλυκάνω έκανα τον απόλυτο συνδυασμό με χαρουπάλευρο, λίγο μέλι, λίγο ταχίνι και επικάλυψη λευκής κουβερτούρας και δημιούργησα τα πιο φανταστικά σοκολατάκια χαρουπιού.
Το sokolatomania.gr προτείνει το εξαιρετικό χαρουπάλευρο της Creta Carob ! Tο παραγγέλνουμε εύκολα και γρήγορα στο : https://cretacarob.com/product/raw-carob-flour-bio-300gr/
1 ώρα
Χρόνος Εκτέλεσης
1
Βαθμός Δυσκολίας
Συστατικά
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη λευκή σοκολάτα στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη μάζα
- Τα μοιράζουμε σε ειδική φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια αλλιώς αν δεν έχουμε τα βάζουμε σε παγοκυψέλες σιλικόνης ή αλλιώς πλάθουμε μικρά μπαλάκια με τα χέρια μας.
- Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξουνε.
- Σε μπεν μαρί βάζουμε τη λευκή σοκολάτα να λιώσει.
- Περνάμε τα σοκολατάκια μας μέσα στη σοκολάτα και τα αφήνουμε σε μία σχάρα για να φύγει η περιττή σοκολάτα.
- Βγάζουμε με προσοχή από τη σχάρα και τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα να κρυώσουν και να σφίξουν.
https://akispetretzikis.com/el/categories/glyka/sokolatakia-charoypioy
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Carob Chocolates
1 hour
Preparation Time
1
Difficulty
Ingredients
- 50 g hazelnuts
- 3 tablespoons carob powder
- 1 tablespoon tahini
- 2 tablespoons honey
- 150 g white chocolate
Method
- Beat all of the ingredients, except white chocolate in a blender, until it becomes a smooth puree.
- Transfer to some silicon cups. If you don’t have any you can use ice trays or shape them into small balls with your hands.
- Refrigerate for 1 hour, until firm.
- Melt the white chocolate in a bain marie.
- Dip the carob chocolates in the melted white chocolate, until they are completely coated.
- Transfer to a wire rack to let the excess chocolate drip off.
- Carefully remove from rack and refrigerate for about an hour to chill.
https://akispetretzikis.com/en/categories/glyka/sokolatakia-charoypioy
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Χαρουπολάτα χειροποίητη, από την Βίκυ και το Vegan in Athens!
Κρέμα Σοκολάτας με Μπανάνα & Καρύδα | Choco Pudding with Banana & Coconut | Raw-Vegan, από την Ευτυχ...
Χαρουπόψωμο- Carob Bread with Ginger Prunes and Nuts, by Akis and akispetretzikis.com!
Χιονισμένο κέικ με χαρούπι, τζίντζερ και αρωματικά, από την Αγγελική Καλαμπόκα και το mednutrition.g...
"Χαρούπι: Με 100 γραμμάρια κάθε μέρα… σώζεις την Υγεία σου", από το koolnews.gr!
Chococado μους νηστίσιμη , από την Λίτσα Ζαρίφη και το dairy-free.com!
Αφήστε μια απάντηση