Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και απαλλαγείτε μια για πάντα από τον πόνο στην μέση !!!!!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Προχθές, την ώρα που ήμουν στο φαρμακείο της γειτονιάς μου, έτυχε να ακούσω μια συζήτηση ανάμεσα στον φαρμακοποιό και έναν πελάτη που περιέγραφε την δύσκολη καθημερινότητα του πατέρα του εξαιτίας κήλης που είχε στο μεσοσπονδύλιο δίσκο.. Αυθόρμητα και … “ακάλεστη” μπήκα στην συζήτηση.
Του περιέγραψα πως υπέφερα χρόνια από το ίδιο πρόβλημα , με φάρμακα, ενέσεις, πλήρη ακινησία για μέρες στο κρεβάτι, φυσικοθεραπείες , κλπ και το πρόβλημα επανερχόταν κατά καιρούς με την ίδια ένταση, ώσπου η FITCHAIR της Reformme μου έλυσε το πρόβλημα απλά και απροσδόκητα και θέλω να πιστεύω μια για πάντα ! Του συνέστησα να την ψάξει στο internet, να ρωτήσει, να μάθει..
Ακόμη μια φορά θα πω λοιπόν, πόσο τυχερή είμαι που την έβαλα στην ζωή μου, καθαρά από καλή μου τύχη και ευτυχή συγκυρία!!!! Πραγματικά ευγνωμονώ τον εφευρέτη της FitChair όποιος και να είναι αυτός.. Ευχαριστώ τόσο πολύ, μέσα από την καρδιά μου την Reformme που την έφερε στην Ελλάδα και με γλύτωσε από τόσο πόνο, ταλαιπωρία και έξοδα με τον πιο απλό, ανώδυνο και ευχάριστο τρόπο!!!
Ακούω κάποιους να παραπονιούνται πως είναι ακριβή για το υλικό της κλπ. Δεν θα διαφωνήσω για κάποιον που θα την αγοράσει απλά σαν μια ακόμη καρέκλα…

Oμως η FITCHAIR δεν είναι μια απλή, συνηθισμένη καρέκλα..

Είναι Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ μου για το σοβαρό πρόβλημα που είχα στην μέση μου, είναι η μαγνητική που ΔΕΝ ΘΑ ξανακάνω (ο γιατρός εντυπωσιάστηκε με την βελτίωσή που είδε στην νέα μαγνητική ) , είναι τα φάρμακα που ΔΕΝ θα ξαναγοράσω, οι ενέσεις και οι φυσικοθεραπείες που ΔΕΝ θα υποστώ ξανά!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ όμως, είναι η ΕΥΤΥΧΙΑ και η ανακούφιση να ΜΗΝ ΠΟΝΑΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ και να έχω μια φυσιολογική καθημερινότητα χωρίς ταλαιπωρία, άγχος και φόβο για την παραμικρή κίνηση που κάνω… και όλα αυτά πως ;;;
ΜΟΝΟ με το να χρησιμοποιώ αυτό το ευεργετικό κάθισμα καθημερινά και συστηματικά… τόσο απλά….

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Ξέρω.. καταλαβαίνω πως ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. .κι όμως είναι… <3

Βένια.
https://www.reformme.eu/ponos-sti-mesi/?lang=el
https://www.reformme.eu/?lang=el
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *