Νηστίσιμη μερέντα με στέβια, από την Μαρία Κούρτη και τις “Συνταγές για διαβητικούς”!
ΥΛΙΚΑ
- 3 κ.σ. κακάο
- 3 κ.σ. la mia stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1/3
- 10 κ.σ. νερό
- 1 κ.σ. κονιάκ
- 2 κ.σ. φυστικοβούτυρο
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Η δοσολογία αυτή βγάζει ενα μπολάκι
Σε ενα μπολ βάλτε όλα τα υλικά εκτός απο το φυστικοβούτυρο και με το σύρμα ανακατέψτε καλά..τέλος βάλτε το φυστικοβούτυρο και επαναλάβατε το χτύπημα για 1 λεπτό
Η μερέντα μας έτοιμη!!!!!!!!! αυτό είναι όλο…
Η γεύση της μοναδική που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από του εμπορείου…
Απολαύστε τη σκέτη ή πάνω σε ταρτάκια σαν μούς σοκολάτας..
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Για τους διαβητικούς μας φίλους: Πάστα σοκολατίνα, από την Μαρία Κούρτη και την 7elements Natural Go...
Μερέντα σπιτική, από την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Κρήνη Κωνσταντίνου και το balancediet.gr!
Υπέροχες μπάρες με κρέμα σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, από την Sukrin και τη LifeTree!
Φραουλένια "Μπανόα"( με κινόα - μπανάνα - ζελέ φράουλα - γιαούρτι), από την Μαρία Κούρτη και το synt...
Cupcakes ολικής αλέσεως -πορτοκάλι light (και για διαβητικούς) από τη "Stevia Pyure Greece" !
Crème Brûlée με πορτοκάλι και κανέλα για διαβητικούς, από τον Παθολόγο – Διαβητολόγο Dr. Lindberg-Χ...
Αφήστε μια απάντηση