Παγωτό μερέντα, από το icookgreek.com!
Υλικά συνταγής
- 250 γρ. μερέντα, νουτέλα ή σπιτική πραλίνα σοκολάτας
- 2 συσκευασίες γάλα εβαπορέ παγωμένες
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 βανίλια
- τρούφα σοκολάτας ή τριμμένη σοκολάτα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
- Χτυπάτε στο μίξερ τα γάλατα να αφρατέψουν, προσθέτετε το ζαχαρούχο και συνεχίζετε το ανακάτεμα για 1′. Ρίχνετε τη μερέντα και τη βανίλια κι ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ρίχνετε το μείγμα σε παγωμένο μεταλλικό μπολ, και το βάζετε στην κατάψυξη. Φροντίζετε να ανακατεύετε το παγωτό περίπου ανα 1-1 1/2 ώρα.
- Σερβίρετε με τρούφα ή τριμμένη σοκολάτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Παγωτά με παράξενες γεύσεις!!", από την δημοσιογράφο και αθλήτρια πολεμικών τεχνών Μαρία Σκαμπαρδών...
Τραγανό spread μπισκότου, γρήγορο & πανεύκολο, από την Madame Ginger!
"Πόση ώρα περπάτημα χρειάζεται για να κάψεις ένα παγωτό ξυλάκι;", από την Βίκυ Χριστοπούλου και το ...
Πανεύκολο σπιτικό παγωτό με Oreo, από τον Πέτρο Συρίγο!
Παγωτό Vienneta-Βlack forest με 5 υλικά χωρίς παγωτομηχανή (VIDEO), από τον Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη...
Παγωτό ξυλάκι frozen yogurt blueberry, από την Νικόλ Μαρίνου και το nicolscooking.gr!
Αφήστε μια απάντηση