Παγωτό ξυλάκι frozen yogurt blueberry, από την Νικόλ Μαρίνου και το nicolscooking.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Πανεύκολο παγωτό ξυλάκι με 3 υλικά χωρίς παγωτομηχανή, που σου δίνει δροσιά χωρίς περιττές θερμίδες!
ΜΕΡΙΔΕΣ8
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ   10λεπτά 
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ    10λεπτά 
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ    20λεπτά 

Υλικά

  • 560 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
  • 80 γρ. μέλι και 1 κουτ.σουπ. επιπλέον για τα φρούτα
  • 300 γρ. blueberry

Οδηγίες

  • Βάζουμε τα blueberry στον επεξεργαστή μαζί με μια κουταλιά της σούπας μέλι να πολτοποιηθούν.
  • Σε μπολ βάζουμε το γιαούρτι μαζί με το μέλι και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη να ενοποιηθούν τα υλικά.
  • Γεμίζουμε με 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι τις ειδικές θήκες παγωτού και συνεχίζουμε με πολτό blueberry. Ακολούθως προσθέτουμε εναλλάξ στρώσεις γιαουρτιού και bluebbery και προσαρμόζουμε από ένα ξυλάκι σε κάθε θήκη.
  • Βάζουμε στην κατάψυξη για 5 – 6 ώρες να παγώσουν.
  • Ξεφορμάρουμε τα ξυλάκια βουτώντας τις θήκες για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και απολαμβάνουμε ένα ελαφρύ και νόστιμο παγωτό.

Σημειώσεις

Tip: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα blueberry με οποιοδήποτε άλλο καλοκαιρινό ώριμο φρούτο μας αρέσει.
https://tinyurl.com/3dvc8xhp
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *