Πανεύκολο, γρήγορο , βελούδινο παγωτό κακάο μόνο ΜΕ 4 ΥΛΙΚΑ, από το sokolatomania.gr!
Χρειάζεστε το πολύ 10 λεπτά για αυτό το πανεύκολο βελούδινο παγωτό , και απλά υπομονή για να παγώσει και να το απολαύσετε!
Υλικά (για περίπου 2 λίτρα παγωτό)
1 Φυτική κρέμα γάλακτος Torre (500 ml)
500 ml (2 και 1/2) φλυτζάνια γάλα φρέσκο κρύο 3.5% λιπαρά
1 ζαχαρούχο γάλα (397 gr)
4 κουταλιές μεγάλες γεμάτες σκόνη κακάο άγλυκο
Προαιρετικά 1 κουταλιά σούπας μέλι (βοηθά στο να μη κρυσταλλώσει το παγωτό )
Οδηγίες
Στο κάδο του mixer χτυπάμε στην μεγάλη ταχύτητα την φυτική κρέμα μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί και να «στέκεται».
Προσθέτουμε σταδιακά και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να γίνει αφράτο.
Αδειάζουμε σε μεταλλικό δοχείο με καπάκι και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Αυτό είναι όλο! Δεν χρειάζεται να το ξαναχτυπήσουμε!
Εχουμε ένα βελούδινο σπιτικό παγωτό πολύ γρήγορα και πανεύκολα!
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Εύκολο παγωτό σοκολάτα, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Φτιάχνουμε παγωτό μπανάνα στο πι και φι, από το Olive magazine.gr!
Παγωτό oreo-σοκολάτα από τις "Συνταγές Πάνος" και τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση !
Το πιο ωραίο σπιτικό, μαστιχωτό παγωτό καϊμάκι της Αγγελικής Αντωνοπούλου, από το argiro.gr!
Εύκολο παγωτό μωσαϊκό από το sintayes.gr!
Παγωτό μαστίχα χωρίς ζάχαρη, από την αγαπημένη Μαριφάνη Ξανθάκη!
Αφήστε μια απάντηση