Παγωτό με τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια, από την Βασιλική Βερ και τις Μαγειρικές Διαδρομές!
Πανεύκολο νόστιμο, χωρίς αυγά και με αγαπημένα υλικά!!
Συστατικά
Σερβίρει
6 άτομα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος με όλα της τα λιπαρά,
- 300 ml. φρέσκο γάλα πλήρες,
- 200 γρ, τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια,
- 150 γρ. άχνη,
- 1 βανίλια άρωμα λεμόνι,
- 4 κ.σ. χυμό λεμονιού.
Οδηγίες
- Αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μπολ,προσθέτουμε την άχνη και βανίλια, εγώ έβαλα με άρωμα λεμόνι,χτυπάμε στη δυνατότερη ταχύτητα να πήξει και να γίνει σαντιγύ.
- Ρίχνουμε το τυρί και χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα άλλα 3-4 λεπτά να ενωθεί καλά με τα υπόλοιπα υλικά.
- Προσθέτουμε τέλος το γάλα με τον χυμό,χτυπάμε 5′ πολύ καλά και βάζουμε σε παγωτομηχανή αν έχουμε,και το φτιάχνουμε ή σε μπολ με καπάκι ,όπως έκανα εγώ,και στην κατάψυξη για 2 ώρες.
- Βγάζουμε και χτυπάμε άλλες 3-4 φορές ακόμα να μην κάνει κρυστάλλους!!!Αφήνουμε όλ το βράδυ να παγώσει τελείως και σερβίρουμε με ότι προτιμάμε!!!Σιρόπι σοκολάτα,βύσσινο,καραμέλα ή ξηρούς καρπούς!!
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σπιτικό παγωτό πραλίνα, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!
Κα-τα-πλη-κτι-κό παγωτό μαστίχα, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Παγωτό Μπανόφι, από το sintayes.gr!
Σπιτικό Χωνάκι παγωτού της αγαπημένης μας Αλεξίας Αλεξιάδου †, και του Realfood!
Σπιτικά χωνάκια παγωτού, από τον 'Ακη Πετρετζίκη!
Παγωτό βανίλια με σιρόπι σοκολάτας με στέβια και θερμιδική ανάλυση και σχόλια από την "Nutrimed" !.
Η συνταγή είναι από το σαιτ: Τα πάντα για τα παγωτά.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.