VIAP-MENTEL(June2017-gif)(εσωτερικές)
fineti

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε πανεύκολους τρόπους να φτιάξουμε εύκολο, γρήγορο, υγιεινό και πεντανόστιμο παγωτό μέσα σε δύο λεπτά και με ελάχιστα υλικά.

ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΠΑΝΑΝΑ

Υλικά:

* 3 φλιτζάνια φράουλες που έχετε βάλει στην κατάψυξη

* 2 μπανάνες που έχετε βάλει στην κατάψυξη σε φέτες

* ½ φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι

Εκτέλεση:

1.Αναμίξτε τα υλικά στο μούλτι.

2.Τοποθετήστε το μίγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος

3.Βάλτε στην κατάψυξη για 2 ώρες ή μέχρι να παγώσει αλλά να παραμένει ελαφρώς μαλακό. (Αν παραμείνει στην κατάψυξη όλο το βράδυ καλύψτε το μίγμα με μια πλαστική μεμβράνη και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 5-10 λεπτά πριν το σερβίρετε).

ΦΙΣΤΟΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Υλικά:

* 3 μπανάνες που έχετε βάλει στην κατάψυξη κομμένες σε φέτες

* 1 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι

* 1 φλιτζάνι φιστικοβούτυρο

* ½ φλιτζάνι νιφάδες σοκολάτας

Εκτέλεση:

1.Αναμίξτε τα υλικά στο μούλτι.

2.Τοποθετήστε το μίγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος

3.Βάλτε στην κατάψυξη για 2 ώρες ή μέχρι να παγώσει αλλά να παραμένει ελαφρώς μαλακό. (Αν παραμείνει στην κατάψυξη όλο το βράδυ καλύψτε το μίγμα με μια πλαστική μεμβράνη και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 5-10 λεπτά πριν το σερβίρετε).

ΜΑΝΓΚΟ ΚΑΡΥΔΑ

Υλικά:

* 3 φλιτζάνια μάνγκο που έχετε βάλει στην κατάψυξη 3 cups frozen mango, diced

* ½ φλιτζάνι γάλα καρύδας

* ½ φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι

* 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι

Εκτέλεση:

1.Αναμίξτε τα υλικά στο μούλτι.

2.Τοποθετήστε το μίγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος

3.Βάλτε στην κατάψυξη για 2 ώρες ή μέχρι να παγώσει αλλά να παραμένει ελαφρώς μαλακό. (Αν παραμείνει στην κατάψυξη όλο το βράδυ καλύψτε το μίγμα με μια πλαστική μεμβράνη και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 5-10 λεπτά πριν το σερβίρετε).

ΜΑΤΣΑ *

Υλικά: 

* 3 φλιτζάνια στραγγιστό γιαούρτι

* 2 κουταλάκια του γλυκού μάτσα σε σκόνη

* ¼ φλιτζάνι μέλι

  • *  Το Matcha είναι μια λεπτή πούδρα από 100% εκλεκτά και πολύ προσεχτικά επιλεγμένα (ποιότητας tencha) πράσινα φύλλα τσαγιού, αλεσμένα σε πετρώματα από γρανίτη, χωρίς καμία άλλη επεξεργασία.
  • http://www.matchaninja.gr/el/to-matcha

 

Εκτέλεση:

1.Αναμίξτε τα υλικά στο μούλτι.

2.Τοποθετήστε το μίγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος

3.Βάλτε στην κατάψυξη για 2 ώρες ή μέχρι να παγώσει αλλά να παραμένει ελαφρώς μαλακό. (Αν παραμείνει στην κατάψυξη όλο το βράδυ καλύψτε το μίγμα με μια πλαστική μεμβράνη και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 5-10 λεπτά πριν το σερβίρετε).

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Goodful

 

https://www.omorfizoi.gr/ftiaxte-efkolo-pagoto-me-strangisto-giaourti/

 

image_pdfimage_print

2 Comments

  1. Πάρα πολύ ωραία συνταγή !!!!!!

    • sokolata

      Ναι, όντως! Πολύ ωραία.πολύ εύκολη, πολύ υγιεινή και πολύ νόστιμη 🙂