Μπισκότα με ζαχαρούχο, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Υλικά
220 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια
110 γρ. ζάχαρη
120 γρ. ζαχαρούχο γάλα
80 γρ. σταγόνες σοκολάτας
260 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
Τραγανά, με πλούσια, βουτυράτη γεύση και κομμάτια σοκολάτας.
Βάρος: 750 γρ., Αναμονή: 20΄, Ψήσιμο: περίπου 15΄
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την ζάχαρη και το ζαχαρούχο και τα χτυπάμε με το φτερό. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας. Αφήνουμε τη ζύμη για 20 λεπτά στο ψυγείο. Πλάθουμε μικρές μπάλες στο μέγεθος ενός καρυδιού και τις τοποθετούμε στην λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους γιατί θα απλωθούν στο ψήσιμο. Πιέζουμε την επιφάνεια των μπισκότων ελαφρώς με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά περίπου.
http://www.steliosparliaros.gr/paidika/me-zaxarouxo/biskota-me-zaxarouxo/
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μπισκότα σοκολατένια και κανέλας με στέβια, από την Μαρία Κούρτη και το syntagesgiadiabitikoys.blogs...
Κετογονική Διατροφή: Τραγανά choc-chip μπισκότα με φουντούκι, από την αγαπημένη Μika Kitrina και το...
Εύκολα και γρήγορα μπισκότα αμυγδάλου (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το Redmoon- foo...
Μπισκότα καρύδας με λεμόνι από το "Cookbox".
Brownies με ζύμη μπισκότου, από την Madame Gâteaux και το ionsweets.gr!
Πεντανόστιμα, υγιεινά Cookies ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, από την Αναστασία Δ. Κόκκαλη , Κλινική Διαιτολόγο – Δια...
Αφήστε μια απάντηση